Bands

2 For The Show duo & DJ
Black Tie
Eclips Allround Coverband
FUN Q
Love Shack

Bruidsgids Terug naar de Bruidsgids
Controleer welke Allround-Bands er nog beschikbaar zijn!
Vul uw huwelijksdatum in en klik op Allround-Bands!
Zoek je een band voor jullie bruiloft?
Je kunt direct zien welke bands, artiesten of diskjockeys er nog beschikbaar zijn voor een optreden op jullie huwelijksfeest.
Vul jullie huwelijksdatum in en klik op Artiesten:
Datum: 
Meestgeboekt in de rubriek Allround-Bands:
2 For The Show duo & DJ - Nieuwe Niedorp
Website van 2 For The Show duo & DJ in de Bruidsgids Al 18 jaar vriendschap en succes! Inmiddels is er keuze uit meer dan 200 nummers. Verzoekjes die we niet kunnen spelen draaien we in de pauze: een band en een DJ voor één prijs!
2 personen
FUN Q - Utrecht
Website van FUN Q in de Bruidsgids Echte Allround-band met Top 40, Dance-classics, Disco, Rock, Nederlands talig zit allemaal in het repertoire. De band houdt rekening met Uw wensen en zal U zoveel mogelijk tegemoet komen
4 personen
Love Shack - Alkmaar
Website van Love Shack in de Bruidsgids Love Shack is sinds 2003 dé keuze voor een avond afwisselende muziek: twee keer leadzang en keuze uit een breed repertoire van meer dan 250 nummers. Love Shack is compact, flexibel en klantvriendelijk. Gegarandeerd feest!
2 personen
Black Tie - Baarn
Website van Black Tie in de Bruidsgids Een inmiddels bekende naam in het vak, waaronder een uitstekende combinatie van instrumenten en een uitgebreide ervaring van musici schuilgaat. De leden van Black Tie hebben allen in het amusementsvak al ruimschoots hun sporen verdiend.
3 personen
Eclips Allround Coverband - Gemert
Website van Eclips Allround Coverband in de Bruidsgids Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of een overvolle feesttent, Eclips zal van elke gelegenheid gebruik maken om een top act neer te zetten. No Eclips, No Party!
5 personen
Kies een andere rubriek.