Re: trouwen buitenland

Ik heb er in zoverre ervaring mee dat ons idee was om 2 jaar geleden in Griekenland te trouwen. Wat wij hebben gedaan is čn contact opnemen met het gemeentehuis in onze woonplaats, čn contact opgenomen met de ambassade van Griekenland. Wij kwamen tot de conclusie dat het voor ons niet te doen was. We zouden dan namelijk minimaal een maand in Griekenland moeten verblijven en alle mogelijke papieren (geboorte aktes e.d.) al een jaar van te voren opsturen.....Dat was voor ons op dat moment niet de bedoeling, een snel huwelijk zat er in ieder geval niet in.

Ik raad je aan om gewoon contact op te nemen met de ambassade van Thailand om te zien wat daar de regels en bepalingen zijn.

Succes in ieder geval,

Groetjes, Sabrina


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl