Re: love letters wedding song

Ik heb vorig jaar de bruiloft van mijn zus georganiseerd er is een cd te koop met allemaal weddingsongs ik weet zo gauw niet hoe die heet want mijn zus heeft die cd namelijk nog. Maar er staan heel veel liedjes op die met trouwen te maken hebben.

Tenslotte heb ik nog een tip voor jullie. Ik wilde in principe ook het liedje die jullie willen. Maar eigenlijk kiest iedereen hiervoor. Wat ik bij mijn zus heb gedaan ik heb een zanger ingehuurd en heb hem op het stadhuis het liedje van Rene Froger (This is the moment) laten zingen op het moment dat de ambtenaar van de burgerlijke stand vraag om elkaar de hand te geven.

Nou ik kan je wel vertellen dat dit heel veel emotie te weeg brengt. En op het moment dat de ambtenaar jullie als man en vrouw verklaren het liedje van Cliff Richard. Nou misschien vinden jullie dit ook een leuk idee in ieder geval wens ik jullie een fijne dag toe.

Van: Gabrielle
Date: 03 May 2001


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl