Re: kinderreceptie

Ook wij zaten met het probleem kinderreceptie. Ik sta namelijk. voor de klas en het is bij ons op school de gewoonte dat de hele school komt (dit waren toe 85 kinderen + ongeveer 20 ouders). Wij zijn 26 mei 2000 getrouwd en hebben toen voor de kinderen 's middags een feest gegeven op dezelfde locatie als waar wij 's avonds ook alles hadden.

We hadden voor de kinderen drinken en een soesje geregeld en als entertainment een ballonnenclown geregeld (via een entertainmentbureau). Deze clown heeft in ong. 1 uur 120 ballonfiguren gemaakt voor de kinderen. Iedereen vond dit een groot succes, de kinderen praten er nu nog steeds over. Een uur is lang genoeg voor de kinderen. Wij hebben bewust de ouders in de serre laten zitten en wij zijn zelf, samen met mijn collega's bij de kinderen gebleven. Zo bleef onze aandacht totaal gericht op de kinderen. Het was geweldig leuk en ik zou het zo weer doen.

Van: Marjan
Date: 18 Apr 2001


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl