Re: Leuke ideeŽn om bruidspaar te verrassen

Hoi ceremoniemeester,

De bruiloft is misschien al achter de rug dat weet ik niet, maar ik heb misschien wel een paar leuke ideetjes voor je. Je kunt bijv. een trouwauto voor ze huren of juist afbestellen en juist met iets heel anders aan komen zetten( een koets bijv.) Je kunt proberen achter de gastenlijst te komen en dan alle gasten die komen een briefje sturen met daarin de vraag of ze allemaal een kraslot bij hun kado erbij willen doen.

Ik heb dit al eens gezien bij een andere bruiloft en het bruidspaar vond het eerst raar dat ineens iedereen met een kraslot aan kwam maar op het laatst wisten ze wie er achter zat en het werd heel erg gewaardeerd. Je kunt ook iets van een stukje opvoeren of laten doen, over de jeugd van het bruidspaar of hoe ze elkaar hebben leren kennen.

Ik hoop dat je er wat aan hebt, en veel succes met het regelen van de dag. Als hij al voorbij is, sorry maar ik zit pas bij het forum.

Groetjes van Annemiek


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright Renť Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl