Re: Jurk Ingescheurd

Hoi Linda,

Ten eerste van harte gefeliciteerd. Ik vind het ontzettend jammer voor je dat je trouwjurk is gescheurd, had inderdaad niet mogen gebeuren. Zelf ken ik ook zo'n verhaal, van mijn stiefzus, die ging trouwen en haar jurk bleef maar afzakken en de palletjes en pareltjes vielen er af, we hebben haar jurk maar met een paar veiligheidsspelden aan haar bh vast gemaakt, nog niet alles maar ja.

Ik zou als ik jou was ook terug gaan naar de winkel en voet bij stuk houden. Gewoon zeggen dat je er anders werk van gaat maken een trouwjurk is niet erg goedkoop en je draagt hem immers maar 1 keer. Ik bedoel je legt niet voor niets 3 a 4000 gulden op tafel voor een jurk die niet goed op maat is gemaakt. Ik vind het erg jammer voor je, maar ik hoop dat je ondanks dat toch nog een fijne bruiloft hebt gehad.

Groetjes van Annemiek


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl