Re: hulpeloos in mijn ondergoed

Hoi sofia mmm jah ik reageer wat laat maar toch....misschien dat je het alsnog wil horen wat ik er van vind... Ik vind het absoluut niet gepast om jou zo in je ondergoed te laten staan!!! Ik weet niet in welke zaak je geweest bent maar ik kan je vertellen dat dit niet normaal is hoor.

Ik zelf ben 20-10-2000 getrouwd en heb me jurk bij avenue gehaald. Daar werd keurig een afspraak gemaakt met de mensen zodat iemand de volledige aandacht kreeg en een eigen pasruimte! En dat niet alleen...elke hoek was ingericht voor mensen die meegingen..zo was er bij elke paskamer een tafel waar personen aankonden zitten en wat drinken terwijl jij geholpen werd..ideaal voor moeders en schoonmoeders... Elke pashoek om het zo maar te noemen was dus danig goed ingedeeld dat andere niet konden zien wat ik aanhad of wat dan ook...tenzij ik een rondje door de zaak liep om te kijken hoe de jurk viel en beviel... Ik vind dat je de mensen die er werken er best op aan mag spreken dat je hier niet van gediend bent!! Tenslotte wacht je zelf ook in een kledingzaak op een leeg kledinghokje als je wat wilt passen..ja toch??!!

Nou hoop dat je er wat aan heb ondanks dat me reactie wat laat is....

succes en ontzettend veel plezier op je trouwdag GENIET ERVAN!!!!!!!!

Van: Froukje
Date: 16 Jan 2001


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl