Hulpeloos in mijn ondergoed

Momenteel ben ik druk bezig met het uitzoeken van een bruidsjurk voor mijn huwelijk in mei volgend jaar. Onlangs stapte ik voor het eerst een bruidswinkel binnen. Achteraf hield ik er echter een raar gevoel aan over. Wat was het geval?

Ik kwam daar op een zaterdagmiddag en in de winkel was het nogal druk: diverse aanstaande bruiden (met moeders) werden er geholpen. Toen ik eenmaal een jurk aanhad en nog een andere wilde passen, was er geen paskamer meer vrij. De nogal kordate verkoopster ritste mij ,waar iedereen bij was, uit de jurk.

Zo stond ik daar hulpeloos in mijn lange petticoat te wachten op de volgende japon. Daarna werd ik nog een aantal keren uit- en aangekleed, terwijl men mij daar in mijn ondergoed kon zien.

Komt dit vaker voor? Kan je hier nog achteraf over klagen bij de winkel? Wie heeft ook dergelijke dingen meegemaakt?

Sofia.


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl