Re: Jurk Ingescheurd

Dag Henk-Jan en Linda,

Natuurlijk mag dit niet gebeuren, je betaalt immers een hele hoop geld voor de jurk, deze winkel heeft hem gewoon niet goed op maat gemaakt, je moet er een week in kunnen 'rossen' als het zou moeten. Ik weet natuurlijk niet hoeveel tijd deze winkel aan jou heeft besteed, ik zelf ben gister voor de laatste pas geweest, zelfs de rits zat er nog niet in, nu moet ik er wel bij zeggen dat m'n jurkje helemaal op maat is gemaakt, maar een 'fabrieks' jurk kunnen ze natuurlijk ook op je lijf afstemmen.

Ik zou er geen genoegen mee nemen, je voelt je toch errug ongelukkig en je moet er aldoor op letten op zo'n avond, terwijl je wel andere dingen aan je hooft hebt.

Misschien heeft het zin op deze bruidwinkel met naam en toenaam op het net te zetten, dan is iedereen gewaarschuwd.

Succes en groetjes, Cindy a.s. bruid op 6 oktober.


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl