Re: Jurk Ingescheurd

Hoi Linda..

Ten eerste hartstikke gefeliciteerd!! Ten tweede..ik vind dat je best terug kan gaan naar de bruidszaak...een jurk hoort goed te passen voordat je hem mee krijgt naar huis..en ik vind dat hun daar voor moeten zorgen. Een jurk past goed als je gewoon alles kan blijven doen..dus geen beperkingen heb in je bewegen!

Je betaalt een godsvermogen voor een mooie jurk dus moet tie passen ook!!! Ik zelf ga 20 okt trouwen..wat gebeurde er toen ik me jurk ging kopen zat tie wat te strak..toen ik hem ging passen zeiden ze jah mevr. we hebben maatje groter besteld. Nou best dus zou je zeggen dat tie goed paste! NOT..de rits ging nie eens dicht.. nou om een lang verhaal kort te maken ben ik met ze in disscussie gegaan zo van: joh luister eens ik koop hier een jurk en ik vind dat jullie moeten zorgen dat tie past..Je betaald tenslotte heel het volle bedrag voordat tie past! Dus in feite koop je een jurk die niet geschikt is voor jou en dat moeten hun regelen..je betaalt toch niet voor niks nog eens een hoop verstel kosten!!!! Nee Linda ik zou er niet al te luchtig over denken..en informeer eens bij de consumentenbond hoe sterk je staat en wat hun ervan vinden!

Verder vraag ik mezelf ook af ..stel je voor dat je een trouwverzekering had zouden die dit soort schade vergoeden?? volgens mij wel... maar goed linda ik wens je veel succes en ik hoop dat je er wat aangehad heb aan mijn verhaaltje... en laat je niet het bos insturen!

Groetjes Froukje


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl