Jurk Ingescheurd

Zaterdag 19 augustus ben ik getrouwd ik heb een geweldige dag gehad, op één gebeurtenis na was alles perfect. Bij het maken van een foto, waarbij ik in het gras moest gaan liggen, hoorde ik iets kraken en nadien zag ik dat onder mijn oksel mijn jurk miniem was ingescheurd.

Natuurlijk meteen naald en draad gehaald, maar het eindresultaat na de scheur 4 maal weer aangenaaid te hebben, was dat ik 's avonds een gigantische scheur in de jurk had ter hoogte van mijn buste, die steeds groter werd bij bepaalde bewegingen. Om een indruk te geven, ik had een strakke japon van bewerkte stof met een lage halslijn waarbij de bandjes over de schouders hingen.

Natuurlijk ben ik teruggegaan naar de bruidszaak omdat ik van mening ben dat dit niet kan en mag gebeuren. Het enige wat ze zeggen is dat er teveel spanning op heeft gestaan, dat het dus eigenlijk mijn eigen schuld is en dat ze het wel netjes willen repareren. Ik ga hier niet mee akkoord en op mijn aandringen is de jurk teruggestuurd naar de fabrikant.

Nu wil ik graag de mening van derden. Kan of mag dit inderdaad gebeuren?

Groetjes Linda


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl