Bruiloftprobleem???

Mijn vriendin en ik hebben het voornemen om te gaan trouwen (leuke hè), maar er is een probleem (of misschien is het wel helemaal geen probleem maar denken wij dat het een probleem wordt).

Namelijk het volgende: wij willen een kleine bruiloft zonder al te veel poespas, dus geen grote receptie met daarna een diner en feest, maar alleen na de huwelijksvoltrekking (welke waarschijnlijk halverwege de ochtend zal plaatsvinden) een koffietafel voor de genodigden.

Wij zijn alleen bang dat wij daarmee negatieve reacties van een gedeelte van de familie op de hals halen. De 2 zussen en 1 broer van de bruidegom zijn namelijk getrouwd met alle toeters en bellen er aan en dit wordt waarschijnlijk ook van ons verwacht, maar wij hebben hier absoluut geen zin in (het liefst trouwen wij in het buitenland) tevens willen wij op de dag van het huwelijk op reis gaan, of dit doorgaat is nog niet geheel zeker in verband met enige onzekerheden in de vluchtschema's van de diverse reisorganisaties. Tevens is de familie van de bruidegom zeer aan familiebijeenkomsten gehecht en het dus al snel vreemd vinden als iemand van de familie hier een andere mening over heeft. Wij willen toch ieder te vriend houden en daarnaast zelf ook veel plezier op ONZE DAG hebben.

Is er misschien iemand die dit eerder heeft meegemaakt of bijna heeft meegemaakt maar toch een oplossing heeft gevonden.

Met vriendelijke groeten, Gerty Wouters


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl