Re: Vrijgezellenavond?

Iets origineels verzinnen voor de vrijgezellenavond van je beste vriendin moet je eigenlijk zelf doen. Het is jouw vriendin en jij kent haar het best. Jij hoort te weten wat ze leuk vindt. Maar een paar tips heb ik wel voor je:

Alle leuke activiteiten die je met een groep kunt doen zijn geschikt voor een vrijgezellenfeest. Een vrijgezellenfeest hoeft niet een avond te zijn. Het kan ook overdag. Het is naar mijn idee ook niet noodzakelijk dat de vrijgezel centraal staat tijdens de activiteit. Het komt er op neer dat haar vriendinnen de aanstaande bruid bij verrassing op een leuk uitje trakteren. De bruid moet het dus leuk vinden en je moet het met een groep kunnen doen.

Je kunt samen gaan sporten, naar een voorstelling of muziekuitvoering gaan of naar de kroeg of discotheek. Of wat dacht je ervan om met de hele club een zangles nemen en samen een lied in te studeren dat je dan op de bruiloft weer kunt zingen. Of ga pottenbakken, bungee jumpen, paintballen, diepzeeduiken, zonnebaden, motorcrossen, taarten bakken, elfstedentocht rijden, voorlezen, gedichten schrijven, dieren knuffelen op de kinderboerderij of allemaal verkleed als starfleet-officieren naar de startrek-conventie!

Er zijn eindeloos veel dingen te bedenken. Vooral als je het meer beschouwt als een leuke gelegenheid om samen iets te gaan doen en minder denkt aan het "vrijgezellengedoe" kom je op originele ideeën.

Succes en vooral veel plezier toegewenst,

René Schols - Webmaster Bruidsgids


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl