Re: Verloving en Ondertrouw

In ondertrouw gaan is puur voor de ambtelijke formaliteiten. Je geeft de burgerlijke stand als het ware de gelegenheid om alle voorbereidingen te treffen die nodig zijn voor het sluiten van jullie huwelijk. Maar als jullie samen naar het stadhuis gaan om "akte van huwelijksaangifte" op te laten maken, kunnen jullie deze gelegenheid aangrijpen om er een feestelijke dag van te maken. Jullie huwelijksdatum wordt nu immers officieel vastgelegd. Wat dat betreft zou je het kunnen beschouwen als jullie verlovingsdag.

Neem gerust een fototoestel mee naar het stadhuis
Maak een kiekje van de ambtenaar die jullie persoonsgegevens controleert in de computer! Vraag een baliemedewerker om jullie samen op de foto te zetten! Later zul je hierop terugkijken als de eerste officiŽle stap op weg naar jullie huwelijk.

Maak er een feestelijke dag van
Na de plichtplegingen op het stadhuis kunnen jullie samen iets leuks gaan doen: een glas champagne drinken op een terrasje of een uitgebreide lunch genieten in jullie favoriete restaurant. ‘s Avonds zou je vrienden en familie kunnen uitnodigen om er een echt verlovingsfeest van te maken.

Geef het startsein voor de organisatie van jullie bruiloft
Dit is tevens een goede gelegenheid om de getuigen, de ceremoniemeester(s) en andere mensen die straks een actieve bijdrage zullen leveren aan jullie bruiloft, feestelijk te "benoemen". Dit is dan meteen de eerste bijeenkomst waarbij plannen gemaakt kunnen worden voor de perfecte organisatie van jullie huwelijksfeest!

Schenk elkaar een verlovingsring
Heel romantisch is het wanneer jullie elkaar op deze dag een verlovingsring schenken. Dit is vaak een eenvoudige, gladde ring die je later eventueel kunt gebruiken als trouwring. Tegenwoordig zie je ook veel dat de man voor zijn vriendin een verlovingsring met een briljant koopt, maar zelf nog geen ring draagt. Pas bij het trouwen geven jullie elkaar in dat geval een gladde ring. Een ander leuk idee is de zogenaamde alliancering: een ring met enkele briljanten, waaraan je bij elke volgende grote gebeurtenis, zoals het huwelijk of de geboorte van een kind, een briljant kunt toevoegen.

Van: redactie@bruidsgids.nl


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright Renť Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl