Re: Documenten Ondertrouw

De volgende documenten heb je nodig voor de ondertrouw:

 1. Geldige legitimatiebewijzen
 2. Een afschrift van je geboorteakte
  Het afschrift van de geboorteakte is te verkrijgen bij de Burgerlijke Stand van je geboorteplaats.
 3. Een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens van je woonplaats
  Dit heette vroeger "uittreksel van het bevolkingsregister". Hiervoor kun je terecht bij de afdeling Burgerzaken van je woonplaats.
 4. Een schriftelijke opgave van de namen en adressen van de getuigen
  Bij de huwelijksvoltrekking moeten minimaal twee en maximaal vier getuigen aanwezig zijn. Als het huwelijk om bepaalde redenen niet in het stadhuis wordt voltrokken, maar bijvoorbeeld in het ziekenhuis, heb je zes getuigen nodig. Iedereen die meerderjarig is en de taal waarin de plechtigheid plaatsvindt, begrijpt en spreekt, kan getuige zijn.
 5. Een uittreksel uit het overlijdens- of echtscheidingsregister
  Dit is alleen nodig wanneer een van jullie eerder getrouwd is geweest.
 6. Een bewijs van burgerlijke staat
  Dit is een verklaring waaruit blijkt dat je ongehuwd bent. Deze heb je alleen nodig als je in het buitenland hebt gewoond en daar ook ingeschreven bent geweest.
 7. Een door het hoofd van de plaatselijke politie afgegeven verklaring
  Deze verklaring is nodig als je niet de Nederlandse nationaliteit bezit. Hij mag niet ouder dan twee maanden zijn.

Ambtelijke voorschriften:

Van: redactie@bruidsgids.nl


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl