Re: Vrijgezellenavond

Gun je het je vrienden je dat ze je lekker te grazen nemen op je vrijgezellenavond? Of heb je liever NIET dat ze je uitdossen in een belachelijke outfit en meenemen op een tocht langs banale kroegen en ordinaire seksclubs zodat je nog eenmaal kunt "genieten" van alles wat je zult moeten missen als je straks getrouwd bent? Het is verstandig ze te laten weten wat je wel en vooral wat je absoluut niet leuk vindt, zonder ze daarbij de kans te ontnemen je te verrassen met een leuk initiatief.

Vertel je beste vriend(in) waar voor jou de grens ligt
Meestal zijn het de beste vriend van de bruidegom en de beste vriendin van de bruid die de respectievelijke vrijgezellenavonden organiseren. Bespreek daarom met hen wat je wel en dus vooral wat je niet wil dat er gebeurt op de Bachelors- en Maidenparty. Vaak ook nemen zij - in het geheim natuurlijk - contact op met je aanstaande om deze bij de hele stunt te betrekken. Dit is - als dat nodig is - een geschikt moment om nog in te grijpen. Bespreek daarom ook met elkaar wat je vindt wat wél en wat niet meer door de beugel kan.

Samen naar de kroeg, speech & drank
Als je hebt aangegeven dat je best een avondje wil gaan stappen, dan kun je verwachten dat je één of twee weken voor je bruiloft met een smoesje naar een uitgaansgelegenheid wordt gehaald waar je vrienden of vriendinnen zich verzameld hebben. Traditioneel betaal jij alleen het eerste rondje en wordt de rest van de rekening onder de deelnemers verdeeld. Een vast onderdeel van de vrijgezellenavond is de speech van je beste vriend of vriendin. De toon hiervan is vooral grappig, zelfs een beetje plagerig. Daarna beantwoord je de toespraak met een eigen speech. Vervolgens vloeit de drank en is het feest.

Alternatieven ruim voorhanden
Als je er geen trek in hebt de hele avond in het café door te brengen, kun je dit gerust kenbaar maken. Er zijn immers alternatieven genoeg! Hou je van muziek dan kunnen je vrienden of vriendinnen je meenemen naar een mooi klassiek concert of een optreden van een goede rockband. Hou je van sport? Misschien gaan jullie wel voetballen, of racen op het circuit van Zandvoort! Of wat dacht je van duikles, paintball, parachutespringen, de beautyfarm, naar de sauna, naar het strand of van Bungee-Jumpen in Amsterdam?!

Van: redactie bruidsgids


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl